Infinity Pharma icon Pharmaceuticals

De grondstoffen van ABC Chemicals zijn sinds 2006 een vaste waarde in de apotheek. Dankzij het aanbieden van meer dan 500 grondstoffen aan scherpe prijzen biedt ABC Chemicals een maximale marge op alle officinale en magistrale bereidingen. Infinity Pharma zet graag deze activiteiten verder en biedt het volledige asssortiment pharmaceutische grondstoffen van ABC Chemicals aan de laagste prijsgarantie.

Geen ingewikkelde partnerships, maar directe kortingen in uw voordeel.

Contacteer onze klantendienst of uw vertegenwoordiger voor de meest recente voorwaarden.
U kunt ook steeds terecht op PharmInTouch, 24u op 24, 7 dagen op 7.

Grondstoffen

Ontvlambare
producten

Zalfbasissen

Fytotherapie
tinctuur

Fytotherapie
droog extract

Fytotherapie
vloeibaar extract

Bent u op zoek naar analysecertificaten?

U kunt van elke grondstof de analysecertificaten opvragen door het lotnummer in te geven dat vermeld staat op het etiket. Het analysecertificaat zal automatisch verschijnen nadat u op de zoekfunctie hebt geklikt. 

Indien het lotnummer niet gevonden wordt dan verschijnt de boodschap "lotnummer niet gevonden". Dit betekent dat het certificaat niet opgenomen is in de database. Bij eventuele problemen kunt u steeds contact opnemen met onze klantendienst via het gratis telefoonnummer of per mail. Wij helpen u graag verder.

Download certificaten
Infinity Pharma magistralis icon

Heeft u een magistrale vraag?

Onze magistrale helpdesk wordt bemand door een team van interne apothekers en biedt u graag een antwoord binnen de 24u. Zij helpen u met plezier verder. Contacteer ons per mail of telefonisch bij een dringende vraag of verzoek.