Welkom bij Infinity Pharma

Infinity Pharma werd in 2019 opgestart als innovatief bedrijf in de farmaceutische sector.
Wij bestaan uit een jong en gedreven team dat ABC Chemicals, een gevestigde waarde sinds 2006, nieuw leven heeft ingeblazen. Sinds juni 2021 zijn wij gefusioneerd met ACA Pharma.

Als vernieuwende speler bieden wij u een brede waaier aan innovatieve OTC en homecare producten van hoogstaande kwaliteit. Door onze duurzame samenwerking met apotheken, ziekenhuizen en rusthuizen willen wij onze producten meer toegankelijk maken voor patiënten en zo een significante impact hebben op hun gezondheid en welzijn. Naast onze eigen merken zijn wij ook de exclusieve verdeler van Bibs, Frigg, Kersepitje, BD Diabetes & Medical, Flaem aerosol en Vortex voorzetkamers in België en Luxemburg.

Bent u apotheker?

Wenst u een product te bestellen? Via onze webshop kunt u 24/24 en 7/7 uw eigen bestellijsten samenstellen, uw orderstatus volgen en uw orderhistoriek raadplegen op uw accountpagina.
Zoek de gewenste producten via de zoekfunctie bovenaan de webpagina of maak uw keuze uit het menu in de navigatiebalk. Uw korting wordt verrekend en is pas zichtbaar in het winkelmandje.

Voor orders onder de € 125 wordt een transportkost van € 15 aangerekend. De levering van uw bestelling gebeurt zowel rechtstreeks uit ons magazijn als via uw voorkeursgroothandel.

Heeft u vragen? Onze klantendienst en uw vertegenwoordiger zijn eveneens via mail en telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.

Sterke merken

YULIV
Het geheim van een jonge huid van binnenuit! Yuliv 2-in-1 Collagen Boost is een hooggedoseerd voedingssuplement, ontwikkeld in België op basis van wetenschappelijke expertise. Deze unieke formule bevat tot 4x meer collageen dan andere vloeibare collageendranken op de markt.
Raadpleeg het volledige gamma
BIBS
Bibs is een trendy merk van fopspenen voor baby's met hippe mama's en papa's. Deze fopspenen zijn verkrijgbaar in 3 maten, hebben een ronde speen van 100% natuurlijk rubber en zijn 100% BPA free.


Raadpleeg het volledige gamma
BD
De BD pennaalden en insulinespuiten zijn ontworpen volgens de laatste technologische ontwikkelingen. Zij bevorderen vroegtijdige therapie en leiden tot betere therapietrouw. Daarmee helpen we mensen met diabetes een gezonder leven te leiden.

Raadpleeg het volledige gamma
Team Infinity Pharma    
Van links naar rechts :
Isabelle, Sonia, Elodie, Ann, Kristof, Patricia, Philippe, Ellen, Lotte en Els
Laden
Laden